PERSA I KNEBØY FOLKENS!!!!!!!!!!!

Ja, i går var en STOR dag for denne jenta skal jeg si dere! Jeg persa i KNEBØY igjen, og nå har jeg forlatt 60′tallet. Jeg kjørte 70kg helt alene på sett nr. 3 og klarte faktisk 3 reps all by myself. Deretter 3 til – for en SEIER!! Det er kanskje ikke mye for mange, men for denne stakan på 180cm var det en stor seier. Jeg har terpet og terpet teknikk, og jeg føler at den sitter mer og mer. Så folkens, dere ser hvor viktig det er å sette seg MÅL – for det gir en fantastisk motivasjonsfølelse etterpå. Hva er dit mål? Del det gjerne med meg, da blir jeg glad.

DAGENS ØKT #1 DSC00351-1 ???????????????????????????????

HJELP – jeg fikk ikke til å laste mageøvelsen! Den kommer litt senere i uka! Nå er det for sent og jobb venter i morgen!

STAY FIT

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

About these ads

14 thoughts on “PERSA I KNEBØY FOLKENS!!!!!!!!!!!

 1. Moro!!
  Du ser at det går fort oppover mot 80 nå!! :)

  Nettopp satt meg noen nye mål mot sommeren:
  (Noe optimistisk men så moro om det går!:) 100 kg i knebøy

  5 Pullups
  5 Chinups
  8 Dips med 10kg vekt
  så her blir det terping av teknikk fremover….

  Håper du hatt en flott start på uka!

  • Så FANTASTISK moro å se målene dine! Herlig å skrive det ned, og dette er jeg sikker på at du klarer.
   Takk for at du kommentere innleggene mine – du aner ikke hvor mye det motiverer! jeg skal tenke på deg neste gang jeg kjører knebøy – da må jeg jo teste ut 75kg om jeg har noen til å stå bak!
   Ha en nydelig kveld!
   Klem Camilla

 2. Kom over bloggen din og må bare si at DU er fin du! Feminin og flott «selv om» du løfter (hvis du skjønner hva jeg mener :p) Kommer over alle disse treningsbloggene da jeg har lyst til å begynne å løfte selv, har jo skjønt at det virkelig er greia for oss jenter, men så er det så mange som tar den altfor langt ut og mister feminiteten og jentelooken og da mister jeg litt motet. Men ser jo helt bloody perfect ut, så denne er nå lagt under favoritter og kommer igjen for inspo :)

 3. Jeg sliter så sinnsykt med knebøy. Har ganske lange ben (er 176 cm), så strever med teknikken. Prøver og prøver, men sliter med 40 kg!! Og jeg er sterk ellers altså, hehe. Du skriver at du er lang, har du lært deg noen triks for oss som er lange i beina? Har lest at langt lårbein kan komplisere øvelsen, og det tror jeg jaggu på.

  • Jeg tror også at det er «enklere» om du er lavere med tanke på teknikken når det gjelder knebøy. Skal ikke unnskylde noe men jeg har slitt lenge med god teknikk da jeg selv ruver 180 på sokkelessen. Men når teknikken sitter kan du plutselig løfte mer så ikke gi opp! Nå er jeg på 70, og snart skal jeg prøve 75 og 80. Gleder meg! Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s