Contact

Test test

39 thoughts on “Contact

 1. Hi!

  My name is Alleah. I just came across your Instagram page as well as your website and you are the biggest inspiration I have seen! I had some questions about clean eating and what helps you get through cravings and such. I don’t have many people around my life who are as into fitness as me. I am taking my personal training in university and am looking for as much life experience and advice from others who have gone through the experience it’s self. I’m hoping to do a completion some day in the next year or two.

  Hope I hear from you!

  Alleah

  • OMG, I’m so greatful for your comment! That really means alot to hear that! Thank you!
   I’m on a diet now so I def have cravings. But when I’m off season I try to eat clean Monday to Friday, and during the weekends I enjoy good food and maybe a glass of whine. I don’t believe in 100 % diet. If you do your workout and cardio and eat clean 80 % of the time you can allow yourself to enjoy your cravings now and then. I’m Norwegian so sorry if this was written really bad! LOL.
   Believe in yourself sweetie! If you don’t have many people who share your lifestyle be proud of yourself and KICK ASS on your own! What doesn’t kill you makes you stronger!
   Kisses from Norway

 2. Hei!
  Det er ikke lengesiden jeg kom over bloggen din – men jeg kan love deg at du har en ny fast leser i meg! Utrolig inspirerende og vakker, er du Blir morsomt å følge deg videre her på bloggen, og fange opp all motivasjonen og inspirasjonen du gir til alt fra trening, kosthold og andre hverdagslige ting. Jeg er superglad for at jeg fant ‘deg’ og bloggen din! Hipp Hurra!

  Ekstra glad ble jeg da jeg leste at du hadde funnet et produkt som hjalp mot atopisk eksem (?). Min fantastiske mamma sliter noe VELDIG med dette. Det er der konstant, men det er vekselvis veldig ille og litt bedre. I perioder hvor det står på som verst blir hun så sliten og lei, pluss sår i fjes (spesielt rundt lepper og øyer) og hendene. Det er vondt å se all eksemen på kroppen hennes, og vite at det ikke er noe jeg kan gjøre for å få henne bedre – annet enn å smøre henne med eksemkremer hun får på resept fra lege. Jeg lurte derfor på om du hadde mulighet til å fortelle meg litt mer om produktene du bruker som motvirker denne eksemen, og om du har noen tips og triks som kan hjelpe. Ikke minst er hun desperat for å bli kvitt denne eksemen, men jeg er også desperat etter å hjelpe henne!

  Jeg beklager om du syntes denne forespørselen var noe rar og ‘utenfor’ temaet på bloggen din – men jeg følte jeg måtte ta sjangsen på å kontakte deg

  stå på med bloggingen!

  Mvh Tonje – fast følger!

  • Hei Tonje!
   For en fantastisk hyggelig melding å få, og TUSEN takk for alle de hyggelige ordene om meg og bloggen min. Slikt setter jeg enorm stor pris på! At jeg kan ha gleden av å motivere og inspirere så mange hyggelige folk er en stor motivasjon for min del!
   Jeg ble også veldig glad for meldingen din ang din mamma. Nå sier ikke jeg at dette virker for alle og er noen superkur, men jeg har virkelig troen på dette. Har slitt med atopisk eksem hele livet, og etter at jeg begynte med onkel sin omega-3 og ølgjær har det så og si blitt borte. En sjelden gang kan det dukke opp, slik som det gjorde etter bikini fitnessen. Jeg reagerte på brunfargen, litt stress og lite næring resulterte i at jeg fikk sykt mye eksem. Det har heldigvis roet seg nå.
   Jeg foreslår at du ringer min kjære onkel i Polarol og tar en prat med han. Bruk gjerne meg som eksempel! Han er fiskeribilog og kan virkelig faget sitt! Jeg vet hvor ille slik eksem kan være og føler virkelig med mamma’n din. Det er helt grusomt!
   Igjen, tusen tusen takk for verdens koseligste mail. Slik setter jeg pris på!
   Klem fra Camilla

   • Hei igjen!

    Tusen hjertlig takk for koselig, utfyldende, hjelpsomt og, ikke minst, raskt svar! Det satt jeg stor, stor pris på :)
    Jeg skal definitivt kontakte onkelen din.
    Som du sier – det er absolutt ikke sikkert dette hjelper for mamma, men det er verdt forsøket :)

    Stor klem tilbake, fra Tonje!

   • Hei igjen Tonje!

    Bare hyggelig, og så håper jeg mamma’n din blir bedre. Jeg har gått på dette noen år nå så gi det litt tid ihvertfall! Gi lyd fra deg når du har snakket med han! Moro å høre hva det blir til!
    Klem fra Camilla

 3. Hej på dig måste säga att du har en riktig grym kropp. Blev så inspererad när jag såg dina bilder på insta. Jag är också mamma till två underbara barn och är 32 år gammal. Jag försöker träna 3-4 dagar i veckan men känner inte att jag blir starkare. Tänkte ifall du kunde ge mig lite tips på vad jag ska äta och hur jag ska träna. Tack på förhand

  • Hei på deg og tusen takk for en fantastisk hyggelig melding å få! Den satt jeg stor pris på, og det er klart jeg kan komme med gode råd!
   Om du vil kan jeg sende over et eks på treningsprogram? Jeg vet ikke om du kjører 2/3 eller 4 splits, men har et meget godt program som jeg syns å ha vært effektiv. Hva er mailadressen din?

   Klem fra Camilla

 4. Hei!
  Har noen kilo å ta av men usikker på hva jeg skal spise. Nettopp begynt m myfitnesspal også ;)
  Send meg Mail hvis du vil hjelpe ;)

  Mvh meg

  • Hei!
   Kan gjerne hjelpe deg, men hva ønsker du? Hvor mye skal du gå ned og hvor mye trener du?
   Jeg er jo ingen ekspert, men gjør mitt beste for å motivere andre.

   Takk for tilliten, og tusen takk for at du følger meg :-)
   Klem Camilla

 5. Heisann! Legger merke til de digge treningsklærene dine og lurer på hvor du handler dem? Noen av de er litt høye i livet eller er det bare bildene som lyger litt? Jeg er gravid med 2.mann i 4.mnd og magen har poppet, veldig! Trente du mye da du var gravid og i tilfelle, har du tips om gode gravid-treningsklær??
  Har du linker er det kjempeflott!

  Takk :)

  • Hei på deg Lilli!

   Beklager litt sent svar her, men dagene bare flyr avgårde!
   Gratulerer med nr to! Jeg har selv to gutter, og det er så fryktelig stas for førstemann å bli storesøsken. Er du i grei form?
   Jeg trente frem til 6-7mnd, men slet lenge med bekkenløsning så tok det veldig med ro. Ikke prøv å finn opp kruttet under graviditeten, men kjør det du pleier. Jeg gikk korte og lange turer, loitt avhengig av dagsform. Det syns faktisk jeg var den beste treningsformen når jeg begynte å få litt mage.
   Ellers trente jeg rolig styrke (ingen knebøy og tunge baseøvelser), men jeg er absolutt ingen ekspert her!

   Treningsklærne mine handler jeg hos getinspired. Har tidligere kjøpt fra weightless, MXDC og Rochnisch. Det stemmer at noen er litt høye i livet. Den grå du har sett på bilder er f.eks fra weightless. (Yogabukse)
   Jeg har desverre ingen tips på treningsklær til gravide, men du får nesten satse på litt vide bukser som er lave i livet.
   Masse lykke til med andremann! bare å sende mld om du lurer på noe mer!
   KLem Camilla

 6. Hei Camilla :)

  Kom over bloggen din nå mens jeg er på juleferie hos foreldrene mine :) Leser endel treningsblogger, og din blogg er den første jeg virkelig kan identifisere meg med! gøy å lese dine erfaringer som mamma, familieliv og trening. Kjenner meg godt igjen i den brennende interessen du har for trening samt å sjonglere barn og familie. Du gjør det med glans, selv om man noen dager ikke føler man strekker til! Ja for det som du sier, man må ha litt egentid hver dag for å fungere optimalt i alle rollene man skal inngå iløpet av dagen :)

  Jeg trener foresten på samme sted som deg. Har vært på hils ett par ganger ( og da mener jeg det er deg og ikke hun andre..hm..eller kanskje det var søstera di jeg har hilst på? ;)). Trener med styrkeløft gjengen nede i kjelleren. Har konkurrert i styrkeløft i en 3 års tid, og iløpet av de åra har jeg jommen kjent mye på dårlig samvittighet som mamma. Uendelig mange økter, hvor jentene har vært på barnepassen ( nå skal det sies at de elsket å være der ;)), og mamma ikke har vært ferdig når barnepassen stengte, og de måtte sitte i skinnsofaen nede å spise kveldsmat og spille på ds’ene sine til jeg endelig var ferdig. Noen ganger lurte jeg på om kanskje barnevernet ville komme..men jeg sa alltid til meg selv at så lenge de synes dette er gøy, er det ok. Jeg forandrer opplegget hvis de ikke syns det er noe greit.

  Men etterhvert så begynte tidsklemma å bli for litt trang. Fritidsaktiviteter, lekser, jobb…..ble mye baller å sjonglere. Etter vi flytta til nytt hus, Endte vi som naboer til et oppegående gym, vi ordnet oss med medlemsskap her også. Litt råflott for noen, men for meg har det gitt meg mye frihet og lettere få dagen til å gå ihop :) og siden både jeg og kjæresten min brenner for trening, kan man jo like gjerne investere litt ekstra, slik familielivet kan gå litt lettere ;) jeg kunne kanskje ha sagt opp det ene gymmen, men jeg er avhengig av «korrekt» utstyr mtp konkurranser. Litt sært for noen, men det er jo store forskjeller på et bøy/benkstativ og vektstenger.
  Så når jeg ikke er på oppkjøring til mesterskap trener jeg her, mens i oppkjøringsperioder hvor jeg trenger hjelp fra klubben trener jeg der oppe ;)
  og den tiden jeg er på gymmen med musikk på ørene,…..ja da har jeg det helt fantastisk!!…selv om jeg er mamma, kan jeg også være sterk!!
  Ja en mamma, må ikke glemme seg selv <3

  Lagt ved link til bloggen min, men den er vell egentlig dø ;) den ligger der ute tilfelle andre jenter skulle finne den interresant ;) En personlig blogg om styrkeløft og megselv :) uff ble den lange stilen det her ;) du og familien din får ha en nydelig romjulstid og godt nyttår. Nå skal jeg hoppe inn i løpetightsenher, og ta noen bakkeintervaller i regnet ;)

  • Heiiiiii
   Beklager så mye at jeg ikke har fått svart deg før, men dagene flyr og med to små sier det seg selv. Du kjenner til det…hehe.
   Det er klart jeg husker DEG! Har jo hilst og pratet med deg i garderoben et par ganger, og jeg har også sett de herlige ungene dine.

   Tusen takk for koselig tilbakemelding om bloggen min! Den satt jeg pris på. Syns ikke det er like lett å blogge hver dag da man liksom må finne opp kruttet hver dag, men prøver så godt jeg kan mtp hva som kan være interessant. Mitt liv er liksom ikke såååå spennende alltid, men da går det jo an å blogge om hverdagen og familien sin? Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva du kunne tenke deg å se på bloggen!

   Så fint at du har funnet et gym så nærme! Det er jo virkelig luksus! Skal sjekke bloggen din jeg! I mellomtiden får du ha en fin start på det nye året så sees vi på trening snart?
   Klem Camilla

 7. Hei Camilla!
  Jeg vil gjerne tilby deg muligheten til å teste enkelte av våre kostholdstilskudd hos Kyäni. Vennligst ta kontakt på Email :)

 8. Hei! Kom nettopp over bloggen din og for en inspirasjon! Får virkelig lyst til å begynne å trene igjen, få tilbake formen. Har du ett treningsstudio du kan anbefale, eller noen trenings programmer for nybegynnere? :)
  Hilsen Lena

  • Heiiii Lena
   Huff jeg har jo helt glemt å svare deg på denne hyggelige meldingen! Det er utrolig koselig å høre at jeg motiverer!!
   Hvor bort du? Jeg vet ikke om noen treninsgstudio utenom hvor jeg bor :-)
   Ha en fin søndag!

   Camilla

 9. Hei Camilla :-) Jeg skal i bryllup om noen uker og er litt bekymra for tilstanden på hudfargen min. Man blir nemlig ikke brun av å sitte inne dag ut og dag inn med innspurten på masteroppgaven, og ikke har jeg tid til å ta sol heller. Mao, jeg vurderer å prøve Vita Liberata sine produkter. Kan du fortelle litt om disse? Jeg har typisk norsk blek hud som ikke trekker til seg fuktighetskremer veldig godt. Trekker disse produktene godt inn i huden eller vil man bli klissete av dem? Og vil du anbefale mousse eller lotion?

  Takk for hjelpa og god helg! :-)

  • Hei Ida

   Det er klart jeg skal hjelpe deg! Sol er ut – ikke skad huden din med solarium. Det er ihvertfall mitt tips!
   Om du har en lys hud haddde jeg anbefalt medium. Mousse tørker noe raskere en lotion, mens lotion gir mer fukt og tørker noe tregere.

   Du kan jo starte med http://vitaliberata.no/store/?q=0&cid=1&pid=5 denne? Den gir en medium brunfarge og trekker raskt inn.
   Jeg anbefaler deg å kjøpe en tanning mit (påføringshanske) i tillegg. Da får du et jevnere reusultat og slipper gris på hendene dine.
   Fargen på kremen er brun, men denne dusjer du av dagen etterpå. Da har kremen/moussen fått trukket inn og gitt en dyp og fin farge. Gjenta behandlingen til du er fornøyd!

   Lykke til! pssst Om du bruker rabattkoden maren20 får du nå 20% rabatt til og med i morgen. Husk å trykk oppdaterknappen etter du har tastet inn koden.
   Ha en nydelig søndag! Camilla

 10. Supert! Tusen takk for bra svar! :-) Funker den fint i fjeset også?

  Hva er forskjellen på denne og den Phenomenal du skrev om tidligere?

  Håper du får en fin søndagskveld du også! :-)
  Ida M.

  • Ansiktet må du bruke Rich Face. Den er tilpasset ansiktet og den gir en del meg fukt. Pleier å bruke den 2 kvelder så har jeg en fin brunfarge.
   Forskjellen på Phenomenal og den jeg ga deg er at Phenomenal varer lenger. Den er hakket mørkere/dypere tror jeg så om du var veldig lys tenkte jeg å være litt forsiktig! Men medium Phenomenal mousse er også bra! Så kjør på! Klem Camilla

  • Jeg liker å bruke Rich Face i ansiktet for den gir masse fukt. Du kan fint bruke de andre produktene også, men jeg har ikke gjort det. Tror du kan bygge opp brunfargen mer med Rich Face, mens om du bruker Phenomenal i ansiktet blir du fort veldig brun:-)

   Forskjellen på phenomenal og den andre er at Phenomenal varer 4 ganger så lenge om du smører den inn riktig. Ha en nydelig uke!

 11. Hei Snuppa32, Håper du har en fin dag ;) Har du en E-post jeg kan sende deg et tilbud om en sammarbeids avtale på?

 12. Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din da jeg søkte på Michael Kors veske. Du har virkelig en flott og inspirerende blogg! Kommer garantert til å følge deg videre:) Ser du har fått en flott Michael Kors veske av in kjære. Jeg lurer bare på hvilken størrelse du har. Ser den finnes i 2 størrelser…..

 13. Hei :)

  Jeg er ny på denne plattformen og lurer på hvordan du får lagt den linken til blogglisten inn på wordpress designet? Jeg har null peiling og hadde vært kjekt om du kunne svart meg? :)

  Ønsker deg en fin kveld videre.

  • Hei du!
   Jeg har faktisk ikke fått det til selv heller…. er ikke registrert for jeg synes ikke på listen. Hadde mange tusen innom her, men fortsatt ikke registrert. Jeg har sendt mail, men ikke hørt noe. Sier ifra når jeg finner ut av det!
   Gjerne gjør det samme! Lykke til!
   Ha en nydelig kveld!

 14. Ååå sånt er bare så kjedelig! Flott du gir beskjed hvis du finner ut av noe, og det samme skal jeg også gjøre! Blir jo gal av å ikke få det til, strever og strever. hehe :)

  Ha en nydelig kveld du også :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s